Gebruikershandleiding forum: Vragen over andere merken

Alleen voor VRAGEN over andere merken dan Kreidler, waarop je elders op internet geen antwoord kunt vinden
Gesloten
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Maarten
Beheerder
Berichten: 9826
Lid geworden op: 01 sep 2002, 09:13
Locatie: Den Haag, Nederland
Gegeven waarderingen: 889 keren
Ontvangen waarderingen: 456 keren
Contacteer:

Gebruikershandleiding forum: Vragen over andere merken

#1 Bericht door Maarten » 18 okt 2009, 10:08

Welkom op het forum voor VRAGEN over andere merken dan Kreidler!
 • Dit forum is alleen bedoeld voor vragen die je hebt over andere merken tweewielige motorische voertuigen. Vragen/merken waarvoor je elders op het internet niet terecht kunt. Denk hierbij aan technische vragen of waar je nog onderdelen kunt verkrijgen.
  Liefst alleen vragen over motoren/bromfietsen die ook van hetzelfde type zijn als Kreidler, dus voornamelijk uit de periode 1950 tot 1980 met een gewicht tot ca. 100 kilo.
 • Dit forum is NIET bedoeld voor merken waarvan wel al een forum is, zo ga je voor je vragen over Zundapp naar het Zundapp forum enzovoorts.
 • Dit forum is zo ingesteld dat berichten ouder dan 3 maanden automatisch gewist worden. Topics op dit forum zijn dus voor tijdelijke vragen, en blijven niet eeuwig behouden. Vind je de informatie en foto's interessant, sla deze dan zelf op op je eigen computer, want op deze site worden ze na 3 maanden verwijderd.
 • Dit forum is uitdrukkelijk NIET bedoeld voor restauratieverslagen van andere merken, of het laten zien van je andere voertuigen.
 • De moderators en beheerders bepalen of een bericht wel of niet toegestaan is.

Waarom zijn andere merken op Kreidler.nl niet toegestaan?
 • Kreidler.nl is Maarten's Kreidler Club. Uit deze naam kun je duidelijk opmaken dat het hier over Kreidler gaat en niet over andere merken.
  Aan het Kreidlerforum hebben wij onze handen al meer dan vol, om alles in goede banen te leiden en alle informatie over Kreidler netjes te verzamelen, te organiseren en te beheren.
  Extra werk kunnen we niet aan. Daarom is er een duidelijke grens getrokken, we hebben het op deze site over Kreidler en nergens anders over. Doen we dat niet, dan is het einde zoek, dan hebben we het straks over Kawasaki en Hummer en dan komt er meer informatie op Kreidler.nl dan we aankunnen. De bezoekers van Kreidler.nl komen ook vooral voor Kreidler...

Waarom dan toch de andere merken?
 • Op Kreidler.nl zitten veel bezoekers die verstand hebben van techniek en van allerlei voertuigen. Zij bezitten ook andere merken voertuigen, ze bezoeken beurzen waar ook andere merken te vinden zijn, ze komen op sites met andere merken, ze gaan naar evenementen met andere merken.
  Voor al die mensen die dus een vraag hebben over een tweewieler van een ander merk, waarvoor ze elders op internet niet terecht kunnen, is hier dus de mogelijkheid om aan de bezoekers van Kreidler.nl (met al hun kennis en al hun expertise) te vragen of zij misschien wel een antwoord hebben op hun vragen...

Gesloten